headerphoto
                            Vorige bladzijde
  

Dag 3 dinsdag 27/09/11

 

De laatste dag voor we echt de draad met trainen weer opnemen, verliep zeer rustig.

Het werd een dagje van lekker niets doen en wat rondhangen op het marktje van Kona. De fiets werd eindelijk uit zijn koffer verlost en staat ondertussen weer te blinken als nieuw, klaar voor vertrek. Hoe ze het ginder te weten zijn gekomen dat mijn fietsje altijd proper staat, ik weet het niet, maar ik was blij verrast met een hele zak vol netjes geknipte vodjes die ik cadeau kreeg. Toeval of niet, ik nam het geschenkje in dank aan. Ik verdenk…..Rudi…gij ?

Later op de dag reden we nog naar Kona Aquatic Center om het Uplace team even aan het werk te zien. Maxime wou absoluut Sofie zien. Niet Uplace maar “de bink”  Marino Vanhoenacker himself troffen we daar aan. Sympathiek als altijd gaf hij aan Maxime een toffe Tshirt met opschrift “7.45.58” ,verwijzend naar zijn recent WR in Klagenfurt,  cadeau. Sinds het afhaken eerder dit seizoen van Norman Stadler is Marino behalve één van de topkandidaten voor eindwinst, het speerpunt van het Commerzbank Team. Gedaan met onopgemerkt in Kona rondtoeren als je zijn auto bekijkt. Een echte blikvanger als je’t mij vraagt. De kleuren passen perfect bij mijnen andere Trek….

De dag werd afgesloten met een veel te pikante pasta in een van de plaatselijke restaurants. Die zien ons daar zeker niet meer weer. Ons Italiaans restaurant “La Pasta” waar ik zo naar uitkeek is helaas nergens meer te bespeuren. ’t Waren 43 zure dollars.

Aloha en tot morgen !


Bekijk het overzicht van de nieuwsberichten