headerphoto
                            Vorige bladzijde
  

Dag 4 woensdag 28/09/11

 

 

Eindelijk de eerste nacht dat ik min of meer fatsoenlijk kon doorslapen. Na 3 dagen begin ik me steeds beter aan het uurverschil aan te passen.

Vandaag moesten er 3 korte en rustige trainingen worden afgewerkt. Rond 9 uur trokken we naar het zwembad voor een rustige zwemtraining.

Op het programma stond 6x500m. Maxime volgende goed vanaf de kant en telde alle baantjes. Ik mocht zeker niet valsspelen of hij zou het aan de coach zeggen Jír

Als de training er opzat was hij aan de beurt maar hij bleef steken op 4 baantjes. Dat moet beter kunnen ! Temeer omdat het nu al de 3de keer is dat mensen mij komen vragen of Maxime misschien ook de IM meedoet bij de Special Athletes? Dat kom vnl omdat ze allemaal onder de indruk zijn van zijn ferme spieren.

 

De 2de training stond kort na de middag geprogrammeerd. Iets minder dan 2 uur los gefietst op de Highway samen met 3Coach atleet Glenn Vekemans. Glenn kwalificeerde al meteen in zijn eerste IM (M30-34) te Zurich. Van talent gesproken!

Naar Hawaii normen stond er niet veel wind en bovendien† zat de zon al praktisch de hele dag achter de wolken verscholen. Na het fietsen moesten de loopschoenen nog voor het eerst worden aangetrokken voor een halfuurtje loslopen.Dde afstand stelde niet zoveel voor, de vochtige warmte des te meer, je zweet je te pletter.

De dag werd afgesloten met een gezellig etentje met Linda en Tony, de huisbazen van onze condo. Het was alvast een prettige kennismaking.


Bekijk het overzicht van de nieuwsberichten